MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

NJOFTIM PËR FERMERË 2023-11-07 Të nderuar fermerë, Ju njoftojmë se me rastin e aplikimit për mbështetje në kuadër të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2023 në sektorin e perimeve në fushë të hapur, përfshirë edhe patatet dhe depo, si investim i pranueshëm, përpos tjerash janë edhe Investimet në blerjen e mekanizmit, duke përfshirë traktorin përkatës... më shumë
MBPZhR-ja hap thirrjet për aplikim për grante në bujqësi 2023-10-31 Prishtinë, 31 tetor -“ Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa nga masat mbështetëse në kuadër të Programit për Zhvillim Rural 2023 për të gjithë fermerët, agro-përpunuesit dhe bizneset rurale në gjithë territorin e Kosovës. Buxheti për këto masa për... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31