REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministrja Zivic vizitoi Verarinë “Petrovic” në Hoçën e Madhe 2019-07-11 Prishtinë, 11 korrik 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic e shoqëruar nga bashkëpunëtorët e saj, kanë vizituar verarinë “Petrovic”, në pronësi të Srxhan Petrovic, përfaqësues i gjeneratës së gjashtë nga familja Petrovic, e cila merret me prodhimin e rrushit dhe verës. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31