REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci merr pjesë në procesin e vjeljes së arrës 2022-10-03 Prishtinë, 28 shtator - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës së sotme vizitoi fshatin Zhazhë të komunës së Zveçanit, konkretisht fermerin Basri Peci i cili pas 5 vitesh pune në Londër u kthye në vendlindje duke dhënë kontributin e tij në ndërmarrësi, e kryesisht në bujqësi. më shumë
Ministri Faton Peci afër fermerëve që pësuan dëme 2022-09-18 Prishtinë, 18 shtator - Pas reshjeve të shumta të shiut që mbizotëruan në vendin tonë dhe vërshimeve në disa rajone, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, gjatë ditës së sotme qëndroi për vizitë në komunën e Gjakovës për të parë nga afër dëmet e shkaktuara në sektorin e... më shumë
Kosova dhe Turqia aleate edhe në sektorin e bujqësisë 2022-09-14 Prishtinë, 14 shtator - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka udhëtuar për në Turqi me ftesë të Ministrit turk Ministrit të Bujqësisë dhe Pylltarisë, Prof. Dr. Vahit Kirişci. Me këtë rast homologët zhvilluan takim bilateral, tejet përmbajtësor rreth çështjeve që prekin dy shtetet, si në sektorin e... më shumë
Ministri Faton Peci afër vreshtarëve 2022-09-13 Prishtinë, 13 shtator - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci qëndroi për vizitë tek vreshtari Usame Zllanoga, i cili në një sipërfaqe prej 9.5 ha kultivon hardhi të rrushit të kultivarëve si: mishel, muskat, hamburg e vranac. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30