REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Divizioni për Prodhimtari Bimore dhe Ujitje

Bali Lestrani - Udhëheqës i  Divizionit të bimëve dhe ujitjes
E-mail: [email protected]
Tel: +383(0)38/200 - 38-418

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30