MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

8.5 milionë euro për sektorin e bletarisë 2024-05-20 Prishtinë, 20 maj 2024 - Mbështetja e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural për sektorin e bletarisë përmes subvencioneve dhe granteve arrin në 8.5 milionë euro. Kjo mbështetje është bërë e ditur sot nga Ministri i BPZhR-së, Faton Peci me rastin e shënimit të “Ditës Botërore e Bletës”, me... më shumë
Ministri Peci takoi përfaqësuesit e shoqatave bujqësore 2024-04-18 Prishtinë, 18 prill 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka takuar sot përfaqësuesit e disa shoqatave bujqësore në vend, me të cilët kanë diskutuar për të arriturat e përbashkëta dhe sfidat që kanë shoqatat e prodhuesve të kulturave të ndryshme bujqësore në vendin tonë. më shumë
Komunikatë për Media 2024-04-17 Prishtinë, 17 prill 2024 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural i është bashkuar fushatës sensibilizuese të Ministrisë së Drejtësisë “Sot dhe çdo ditë tjetër”, me qëllim të promovimit të Politikës kundër Ngacmimit Seksual në Organet e Administratës Publike në Republikën e Kosovës, politikë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31