MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zëvendësministri Demelezi vizitoi fermerët në fshatin Vllasali 2024-01-23 Prishtinë, 23 janar - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi ka vizituar fermën e Nuredin Vllasaliu, në fshatin Vllasali, ku nga afër është njoftuar me veprimtarinë e këtij fermeri, i cili është një model i zhvillimit të bujqësisë dhe krijimit të vlerës në zonën rurale. më shumë
Ministri Peci në Berlin prezantoi politikat bujqësore në takimin mes vendeve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor 2024-01-20 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, në margjinat e Forumit Global për Ushqim dhe Bujqësi (GFFA), që po mbahet në Berlin, ka zhvilluar gjatë ditës një takim zyrtar me homologun e tij nga Lituania, Ministrin Kęstutis Navickas, me të cilin kanë bashkëbiseduar rreth sukseseve dhe sfidave në sektorin e bujqësisë dhe thellimit... më shumë
Ministri Peci në Forumin Global për Ushqim dhe Bujqësi në Berlin 2024-01-19 Prishtinë, 19 janar 2024 “ Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me ftesë të Ministrit Federal për Ushqim dhe Bujqësi të Gjermanisë, Cem Ozdemir, ka marrë pjesë në Forumin Global për Ushqim dhe Bujqësi, me temën "Sistemet ushqimore të së ardhmes sonë: Bashkimi i forcave për një botë me zero... më shumë
Zëvendësministri Demelezi vizitoi blegtorët në Komunën e Artanës 2024-01-19 Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi, ka vizituar sot blegtorin Jakup Mustafa, në Komunën e Artanës, ku nga afër është njoftuar me veprimtarinë e tij blegtorale. Në fermën e tij, ky blegtor ka rreth 45 lopë, 30 viça, si dhe pula e dhi të kuqe, e i cili me këtë veprimtari ka bërë një kontribut... më shumë
Ministri Peci takoi ambasadorin e Austrisë, George Schnetzer 2024-01-16 Prishtinë, 16 janar 2024 “ Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci priti sot në takim ambasadorin e Austrisë në Kosovë, George Schnetzer, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për projektet zhvillimore të MBPZhR-së për këtë vit. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30