REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Divizioni i Prokurimit

Detyrat dhe pëgjegjësit e Divizionit të Prokurimit:


Kontakti:

Artan Jaha
Shef i Divizionit të Prokurimit
Tel: +381 (0)38 200-38-447
Email: [email protected]
__________________________________________________________________

 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30