MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci takohet me homologun e tij letonez, Armands Krauze 2023-10-13 Prishtinë, 13 tetor 2023 -“ Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci u takua me homologun e tij, Ministrin e Bujqësisë të Letonisë, Armands Krauze me të cilin zhvilluan një bisedë të frytshme rreth bashkëpunimit në sektorin e bujqësisë, por edhe në thellimin e bashkëpunimit të deritanishëm në sektorin e... më shumë
Fillon me aktivitete “Kampi Pyjor i Kosovës” 2023-10-11 Istog, 11 tetor 2023 -“ Në Radushë të Istogut ka filluar të mbahet "Kampi Pyjor i Kosovës 2023” i cili do të zgjasë prej datës 9 deri më 13 tetor 2023. Ky kamp është organizuar nga bashkëpunimi i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural me Organizatën për Ushqim dhe Bujqësi e Kombeve të Bashkuara (FAO) në... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30