MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Asistentët e Ministrit

Verona MenxhiqiAsistente Ekzekutive e Ministrit
Email: [email protected]
Tel: + 383 38 200 38 428
Bleona KrasniqiAsistente Administrative e Ministrit
Email: [email protected]
Tel: + 383 38 200 38 706
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31