REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Shënohet dita e mollës 2018-09-25 Prishtinë, 25 shtator 2018 - Kultivuesit e mollës do të vazhdojnë ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes granteve investive dhe subvencioneve, me qëllim të shtimit të prodhimtarisë së kësaj kulture e bashkë me këtë edhe rritjen e cilësisë. Kështu është shprehur... më shumë
Ministri Rikalo vizitoi Institutin Bujqësor në Pejë 2018-09-25 Prishtinë, 25 shtator 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, i shoqëruar nga dy zëvendësministrat, Mevludin Krasniqi dhe Shukri Maxhuni, si dhe Sekretari i Përgjithshëm i ministrisë, Kapllan Halimi, kanë vizituar Institutin Bujqësor të Kosovës me seli në Pejë, ku janë takuar me drejtuesit dhe ekspertët e këtij... më shumë
Ministri Rikalo takoi profesorë dhe studentë nga shteti i IOWA-s 2018-09-24 Prishtinë, 24 shtator 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, ka pritur në një takim profesorë dhe studentë nga shteti i IOWA-s, të cilët i ka njoftuar më për së afërmi me zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë në Kosovë, e në veçanti për potencialet zhvillimore të këtij... më shumë
Mbështetja e Bankës Botërore në realizimin e projekteve të ujitjes 2018-09-20 Prishtinë, 20 shtator 2018 - Gjatë ditës së sotme, zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi bashkë me Sekretarin e Përgjithshëm të MBPZHR-së, Kapllan Halimi pritën në një takim zyrtarët e Bankës Botërore, Diego Garrido Martin dhe Silvia Mauri me të cilët biseduan lidhur me projektet aktuale dhe... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31