REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

AZHB: Makineria bujqësore, pa numër serik nuk do të rimbursohet 2018-12-15 Prishtinë, 15 dhjetor 2018 - Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB), njofton të gjithë fermerët përfitues të granteve investive, sidomos ata që në planet e tyre të biznesit kanë paraparë blerjen e makinerisë bujqësore, që të kenë kujdes të shtuar gjatë blerjes së tyre, pasi që disa prej këtyre pajisjeve janë... më shumë
Përftimet nga zhvillimi i agroindustrisë 2018-12-10 Pjesëmarrja e sektorit të bujqësisë në Bruto Prodhimin Vendor mbetet jashtëzakonisht e rëndësishme. Sektori i bujqësisë luan rol dominues edhe në punësim. Nga regjistrimi i bujqësisë i vitit 2014, llogaritet se në bujqësi janë të punësuar 86,620 persona me orar të plotë, prej të cilëve rreth 50% janë anëtarë të... më shumë
Në vitin 2019 djathi i Sharrit bëhet me tregues gjeografik 2018-11-21 Prishtinë, 21 nëntor 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, do të vazhdojë mbështetjen institucionale për krijimin e treguesit gjeografik për djathin e Sharrit, i cili pritet të bëhet gjatë vitit të ardhshëm. Përmes krijimit të këtyre treguesve, produktet blegtorale do të promovohen edhe më shumë dhe bashkë me... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31