REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Diskutim i përbashkët mes Kosovës dhe BE-së për bujqësinë 2018-05-17 Prishtinë, 17 maj 2018 - Në kuadër të takimeve të rregullta të Qeverisë së Kosovës dhe Komisionit Evropian, sot është mbajtur takimi i tyre i dytë sektorial mes përfaqësuesve të KE-së, përkatësisht Nën-komitetit të MSA-së për Bujqësi, Sigurisë Ushqimore dhe Peshkatari dhe Ministrisë së Bujqësisë,... më shumë
Vazhdon dezinsektimi i zonave endemike në Komunën e Malishevës 2018-05-10 Prishtinë, 10 maj 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural është duke e financuar projektin “Dezinsektimi i hapësirave të ekspozuara për ethe hemoragjike Krime-Kongo në fshatrat e Komunës së Malishevës”, i cili projekt ka për qëllim luftimin e shkaktarit të sëmundjes Krime-Kongo të shkaktuara nga rriqrat kryesisht në... më shumë
Ministri Rikalo dhe Ambasadori amerikan Delawie vizituan fermerët e Junikut 2018-04-19 Prishtinë, 19 prill 2018 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo bashkë me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) në Prishtinë, Greg Delawie dhe Ambasadorin e Hungarisë, László Markusz kanë vizituar fermerët e Komunës së Junikut, me c ‘rast kanë parë për së afërmi investimet e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31