REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Fillon ndërtimi i kanalit të kullimit të tokave bujqësore në Shtime 2023-06-26 Prishtinë, 26 qershor 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, nën shoqërimin edhe të Kryetarit të Komunës së Shtimes, Qemajl Aliu filluan punimet për ndërtimin e kanalit të kullimit të tokave bujqësore, pjesë e projekteve të investimeve kapitale të MBPZHR-së për ujitje në vlerë prej 336.475,00 Euro. më shumë
Bujqësia, sektor me potencial për zhvillim ekonomik 2023-06-25 Prishtinë, 25 qershor 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, këtë të diel u mirëprit nga fermeri Arlind Ajeti nga fshati Tërpezë e komunës së Vitisë, i cili njëherit është përfitues i projektit nga Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural me vlerë të mjeteve prej 81,670.00 Euro për ngritje të... më shumë
Ministri Peci viziton plantacione pemëtare në Anamoravë 2023-06-24 Prishtinë, 24 qershor 2023 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, gjatë kësaj të shtunë vizitoi aktivitetin bujqësor e pemëtar të bashkëshortëve Meritës dhe Enverit në fshatin Zhiti e Kravaricë të komunës së Vitisë dhe Gjilanit. Merita është përfituese e grantit në vlerë prej 100,000.00 Euro... më shumë
Mbahet konferenca "Rishikimi i përbashkët Vjetor për Sektorin e Pylltarisë" 2023-06-15 Prishtinë, 15 qershor 2023 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Organizatën e Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Bujqësi - FAO mbajtën konferencën bashkëpunuese, të organizuar në kuadër të projektit të bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian (BE) dhe Ambasada e Suedisë që mbështet Programin e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31