REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zivic: Sektori i shpezëtarisë do ta ketë mbështetjen e MBPZhR-së 2019-05-24 Prishtinë, 24 maj 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic e shoqëruar nga zëvendësministri Jeton Emini, kanë vizituar fermerin Gëzim Zeka, në Komunën e Ferizajt, ku kanë parë për së afërmi kushtet në të cilat e zhvillon veprimtarinë bujqësore ky fermer. më shumë
Banka Botërore rikonfirmon mbështetjen për bujqësinë në Kosovë 2019-05-24 Prishtinë, 24 maj 2019 - Banka Botërore do të vazhdojë mbështetjen e mëtejmë të sektorit të bujqësisë dhe zhvillimit rural në Kosovë përmes projekteve të ndryshme bujqësore. Kjo bankë do të vazhdojë mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë edhe në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural. më shumë
Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për grante në bujqësi 2019-05-22 Prishtinë, 22 maj 2019 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa nga masat mbështetëse per këtë vit, përmes granteve investive për fermerët në gjithë territorin e Kosovës. Buxheti për këto masa për zhvillim rural, këtë vit arrin në 20,500,000.00 euro. më shumë
Ministrja Zivic takoi ambasadorin britanik Ruairi O’Connell 2019-05-21 Prishtinë, 21 maj 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, ka pritur sot në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruairi O’Connell, me të cilin kanë biseduar për proceset të cilat kanë ndodhur deri më tani për rimëkëmbjen e sektorit të bujqësisë. më shumë
Ministrja Zivic pret në takim Kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj 2019-05-20 Prishtinë, 16 maj 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim Kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë në këtë komunë, si dhe për projektet e shumta komunale sidomos atë në... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31