REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
MBPZHR mbyll sezonin e gjuetisë për periudhën 2018-2019 Prishtinë, 04 shkurt 2019 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka marrë vendim për mbylljen e sezonit të gjuetisë për periudhën 2018 - 2019. Sezoni i gjuetisë për... MBPZHR mbyll sezonin e gjuetisë për periudhën 2018-2019
Ministri Rikalo në Berlin takoi komisionerin e BE-së për bujqësi  dhe atë për siguri të ushqimit 21.01.2019 Ministri Rikalo në Berlin takoi komisionerin e BE-së për bujqësi dhe atë për siguri të ushqimit Berlin, 21 janar 2019 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, në kuadër të vizitës së tij në Berlin, është takuar me Komisionerin për Bujqësi, Phil Hogan, si dhe Komisionerin për Siguri të Ushqimit dhe Shëndetësi, Vyetinis Andriukatis, ku është biseduar ekskluzivisht për procesin e integrimit evropian të Republikës së Kosovës në avancimin e sektorit të bujqësisë.
Ministri Rikalo takon Ministren e Bujqësisë së Gjermanisë, Julia Klockner 20.01.2019 Ministri Rikalo takon Ministren e Bujqësisë së Gjermanisë, Julia Klockner Berlin, 20 janar - Gjatë qëndrimit të tij në Berlin Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo takoi Ministren e Ushqimit dhe Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klockner, gjatë takimit të organizaur nga SWG me ministrat e bujqësisë së vendeve të Ballkanit Perëndimor. Gjatë këtyre takimeve u bisedua për mundësinë e përkrahjes së Kosovës nga Republika Federale e Gjermanisë përmes projekteve të ndryshme, duke avancuar kështu edhe më shumë sektorin e bujqësisë në vendin tonë.
Ministri Rikalo në takimin e kancelares Angela Merkel me ministrat e bujqësisë në Forumin Global për Ushqim dhe Bujqësi 2019 në Berlin 18.01.2019 Ministri Rikalo në takimin e kancelares Angela Merkel me ministrat e bujqësisë në Forumin Global për Ushqim dhe Bujqësi 2019 në Berlin Prishtinë, 18 janar 2019 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, me ftesë të Ministres së Ushqimit dhe Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klockner ka marrë pjesë sot në Forumin Global për Ushqim dhe Bujqësi, në Berlin të...

Ministri

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28