REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Rishikohet korniza ligjore për përdorimin e produkteve pyjore jo-drunore 2022-05-26 Prishtinë, 26 maj - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Agjencia Pyjore e Kosovës me mbështetjen e programit për menaxhimin e qëndrueshëm të pyjeve që po zbatohet nga FAO është duke rishikuar bazën ligjore për rregullimin e përdorimit të produkteve pyjore jo-drunore, si njëri prej sektorëve me më së shumti potencial... më shumë
Ministri Peci: Agrobizneset, komponentë thelbësore për zhvillimin ekonomik 2022-05-25 Prishtinë, 25 maj 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci realizoi vizitën e radhës në terren në bodrumin e verës “Eko Wine” në Rahovec ku u prit nga pronarët Mujë dhe Bekim Hoxha, të cilët njëkohësisht në kuadër të aktivitetit të tyre janë përfitues të projektit në vlerë prej 400... më shumë
Zëvendësministri Demelezi vizitoi bletarët në Komunën e Podujevës 2022-05-20 Prishtinë, 20 maj 2022 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi, me rastin e Ditës Botërore të Bletës ka vizituar sot bletarët në Komunën e Podujevës. Me këtë rast, Zëvendësministri Demelezi ka theksuar se vendi ynë ka potencial dhekushte të përshtatshme për zhvillimin e bletarisë, duke pasur... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28