REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Përgatiten rekomandimet për profilin gjinor të Kosovës në bujqësi 2022-09-13 Prishtinë, 13 shtator - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi gjatë ditës mori pjesë në tryezën e organizuar nga Rrjeti i Grave të Kosovës me temën “Bujqësia dhe Jetesa Rurale”, nën mbështetjen financiare të FAO-s. Në këtë tryezë u vunë në pah pabarazitë gjinore që... më shumë
Ministri Faton Peci pret në takim Ambasadorin e Malajzisë 2022-09-05 Prishtinë, 5 shtator 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, gjatë ditës priti në takim Ambasadorin e Malajzisë, z. Dato Abdul Malik Melvin Castelin, me të cilin biseduan rreth bashkëpunimit mes dy vendeve në sektorin e bujqësisë. më shumë
Ministri Peci vazhdon me vizitat e tij në terren 2022-09-04 Prishtinë, 4 shtator 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci po vazhdon vizitat e tij në terren për të parë nga afër sukseset por edhe vështirësitë e sfidat e shumta që i ka sektori i bujqësisë, për të cilat me angazhimin e përditshëm po punojmë në tejkalimin e këtyre vështirësive. më shumë
Ministri Peci mori pjesë në Festivalin “Hardh Fest 2022” 2022-09-02 Prishtinë, 2 shtator 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci mori pjesë në hapjen zyrtare të Festës së Vjeljes së Rrushit “Hardh Fest 2022” i cili filloi sot dhe do të zgjasë deri me datë 4 shtator. Ky festival, i cili organizohet nga viti 2001, ndërsa për arsye të situatës pandemike nuk është organizuar... më shumë
MBPZHR e gatshme të promovoj tregun e biomasës drunore 2022-08-29 Prishtinë, Gusht 2022 - Delegacioni i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, i përbërë nga Sekretari i Përgjithshëm i MBPZhR-së, Blerim Hasani, Këshilltari i Ministrit të BPZhR-së, Albert Behrami, Drejtori i Departamentit të Pylltarisë, Tahir Ahmeti, ka qëndruar për vizitë zyrtare në Hungari dhe Austri, së bashku me... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30