REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci afër vreshtarëve 2022-09-13 Prishtinë, 13 shtator - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci qëndroi për vizitë tek vreshtari Usame Zllanoga, i cili në një sipërfaqe prej 9.5 ha kultivon hardhi të rrushit të kultivarëve si: mishel, muskat, hamburg e vranac. më shumë
Përgatiten rekomandimet për profilin gjinor të Kosovës në bujqësi 2022-09-13 Prishtinë, 13 shtator - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi gjatë ditës mori pjesë në tryezën e organizuar nga Rrjeti i Grave të Kosovës me temën “Bujqësia dhe Jetesa Rurale”, nën mbështetjen financiare të FAO-s. Në këtë tryezë u vunë në pah pabarazitë gjinore që... më shumë
Ministri Faton Peci pret në takim Ambasadorin e Malajzisë 2022-09-05 Prishtinë, 5 shtator 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, gjatë ditës priti në takim Ambasadorin e Malajzisë, z. Dato Abdul Malik Melvin Castelin, me të cilin biseduan rreth bashkëpunimit mes dy vendeve në sektorin e bujqësisë. më shumë
Ministri Peci vazhdon me vizitat e tij në terren 2022-09-04 Prishtinë, 4 shtator 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci po vazhdon vizitat e tij në terren për të parë nga afër sukseset por edhe vështirësitë e sfidat e shumta që i ka sektori i bujqësisë, për të cilat me angazhimin e përditshëm po punojmë në tejkalimin e këtyre vështirësive. më shumë
Ministri Peci mori pjesë në Festivalin “Hardh Fest 2022” 2022-09-02 Prishtinë, 2 shtator 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci mori pjesë në hapjen zyrtare të Festës së Vjeljes së Rrushit “Hardh Fest 2022” i cili filloi sot dhe do të zgjasë deri me datë 4 shtator. Ky festival, i cili organizohet nga viti 2001, ndërsa për arsye të situatës pandemike nuk është organizuar... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28