REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Memli Krasniqi pranoi detyrën e ministrit të Bujqësisë 2014-12-15 Ministri i ri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, sot pranoi detyrën e re nga ministri i deritashëm Blerand Stavileci. Me këtë rast, ish ministri Stavileci, e ka njoftuar për së afërmi ministrin e ri me punën e bërë deri më tani. Ndërkaq, ministri i ri, Memli Krasniqi, premtoi se do të angazhohet që këtë sektor ta fuqizojë... më shumë
Po modernizohen agrobizneset vendore 2014-03-26 Me zgjerimin dhe modernizimin e agrobizneseve kosovare, tregu vendor është mbushur me prodhime vendore, të cilat tashmë mund të jenë edhe konkurrente me shumë prodhime të huaja. Një mbështetje të madhe për këtë, viteve të fundit ka dhënë edhe Ministria e Bujqësisë, e cila mbështetjen e këtyre agrobizneseve do ta vazhdojë edhe në... më shumë
500 milionë euro investime në bujqësi 2014-03-25 Investimet e Qeverisë së Kosovës në sektorin e bujqësisë në katër vitet e ardhshme do të arrijnë deri në 500 milionë euro. Këto investime do të gjenerojnë rreth 50 mijë vende të reja të punës në zonat rurale dhe ky vendim i kryeministrit Thaçi është bërë i ditur sot, gjatë një takimi të përbashkët... më shumë
Vazhdon përkrahja për sektorin pyjor 2014-02-28 Edhe Kosova, ashtu si e gjithë bota e moderuar, çështjen e pyjeve dhe mjedisit është duke tentuar ta trajtojë me prioritet, pasi që rëndësia e këtyre sektorëve për vendin vlerësohet të jetë mjaft e madhe në shumë aspekte. Kështu është shprehur ministri i Bujqësisë, Blerand Stavileci, në sesionin e parë të Forumit Debatues... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31