REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Përparësi projektet e grave fermere 2015-03-09 Prishtinë, 9 mars 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim udhëheqëset e shoqatës “Gratë e Krushës”, me të cilat ka diskutuar për projektet zhvillimore të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural të këtij viti. Me këtë rast, ministri i ka njoftuar ato për kriteret që... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30