MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Hapet Fabrika e Farës së Kungullit 2015-10-28 Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi mori pjesë në hapjen e Fabrikës së Kungullit në Pejë. Ai tha se ky është një tjetër lajm I mirë për bujqësinë dhe ekonominë në përgjithësi. më shumë
SHBA-të do ta vazhdojnë mbështetjen për bujqësinë në Kosovë 2015-10-22 Prishtinë, 22 tetor 2015 – Shtetet e Bashkuara të Amerikës, do të vazhdojnë të mbështesin sektorin e bujqësisë përmes USAID-it, por edhe në forma të tjera, me qëllim të avancimit të këtij sektori, për të nxitur në radhë të parë rritje të prodhimit dhe hapjen e vendeve të reja të punës. Kjo përkrahje u... më shumë
Kosova dhe Belgjika të gatshme për bashkëpunim në fushën e bujqësisë 2015-10-21 Prishtinë, 21 tetor 2015 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi ka pritur në një takim pune shefin e Zyrës Belge Jean François Brakman, atasheun komercial të Belgjikës për Kosovën Genevieve Wazel dhe përfaqësues të kompanisë Belge “Euroconsltants”, me të cilët ka biseduar për zhvillimet... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30