REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Më shumë grante mbështetëse për fermerët e Ferizajt 2015-12-08 Sot në Ferizaj për një vizitë zyrtare ka qëndruar zëvendësministri i Bujqësisë,Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, i cili është pritur nga kryetari i Ferizajt, Muharrem Svarqa dhe drejtori i Bujqësisë në Ferizaj, Xhemajl Reçica. më shumë
U ndanë çmimet e garës së fotografisë më të mirë në bujqësi #TokaJone 2015-12-02 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ua ka ndarë sot edhe solemnisht çmimet dhjetë fituesve të garës së fotografisë më të mirë në bujqësi #TokaJone. Sipas vendimit të jurisë, të përbërë nga Eliza Hoxha, Visar Kryeziu dhe Arben Islami, fituesit janë: Xhemail Shabani, vendi i parë dhe që... më shumë
Publikohen rezultatet e Regjistrimit të Bujqësisë 2015-11-26 Në konferencën ndërkombëtare të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK), e cila është duke u mbajtur, janë publikuar rezultatet përfundimtare të regjistrimit të bujqësisë i zhvilluar në 2014. Nga panelistët dhe pjesëmarrësit e pranishëm raporti u vlerësua lartë dhe më se i domosdoshëm për sektorin e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31