MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Krasniqi: Përkrahje e madhe këtë vit për sektorët strategjik në bujqësi 2016-03-23 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka treguar në shifra konkrete mbështetjen që këtë vit ministria jep për disa nga sektorët strategjik si drithërat, qumështi, pemët dhe perimet, rrushi dhe mishi. Ai ka thënë se kjo dëshmon për kujdesin që shteti po tregon ndaj fermerëve dhe agrobizneseve dhe ka premtuar rritje të... më shumë
Rritet mbështetja për bletarinë 2016-03-18 Prishtinë, 18 mars 2016 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi dhe zëvendësministri Vezir Januzi kanë pritur sot në një takim përfaqësuesit e Lidhjes së Bletarëve të Kosovës. Gjatë këtij takimi, ata janë njoftuar më për së afërmi me programet mbështetëse të MBPZHR-së për vitin... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31