REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZhR-ja do ta rrisë mbështetjen për bletarinë si sektor me potencial 2015-03-27 Prishtinë, 27 mars 2015 – Bletaria është një sektor me potencial dhe i rëndësishëm në Kosovë dhe për këtë Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural po e rritë në vazhdimësi mbështetjen financiare, por edhe në aspekte të tjera lehtësuese për prodhim, përpunim dhe marketing të mjaltit. më shumë
MBPZhR vazhdon përkrahjen e agrobizneseve vendore 2015-03-27 Prishtinë, 27 mars 2015 – Përkrahja e agrobizneseve vendore përmes granteve investive, po ndikon në rritjen dhe zhvillimin e tyre. Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, edhe sivjet në kuadër të programit zhvillimor ka paraparë masa mbështetëse për agrobizneset vendore, përmes të cilave synon rritjen e kapaciteteve prodhuese të... më shumë
Fillon fushata për ruajtjen e pyjeve – “Pyjet janë burim i jetës” 2015-03-21 Prishtinë, 21 Mars 2015 - Nga sot, që është edhe Dita Ndërkombëtare e Pyjeve, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural fillon një fushatë vetëdijesuese dhe informuese për resurset pyjore të Kosovës. Kjo fushatë, që do të zgjasë një muaj, po bëhet në bashkëpunim me projektin e Organizatës së Kombeve të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31