MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Iowa, mundësi të reja për bashkëpunim në bujqësi 2015-10-15 Prishtinë, 15 tetor 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi po qëndron për një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai të mërkurën ka qëndruar në Des Moines, kryeqytetin e shtetit të Iowa-s, me ç’rast ka marrë pjesë në hapjen e një prej ngjarjeve më të mëdha... më shumë
Rritet prodhimtaria dhe cilësia e patates 2015-10-09 Kultivuesit e patates në gjithë territorin e Kosovës kanë filluar grumbullimin kësaj kulture, ku prodhimtaria dhe cilësia e saj sivjet ka qenë edhe më e mirë se e viteve të kaluara. Krahas kësaj, në mesin e shumë kulturave tjera edhe patatja ka gjetur mbështetjen e MBPZHR-së dhe sektori ku bënë pjesë patatja mbetet sektori prioritar i kësaj ministrie. më shumë
Bletaria, një sektor i mbështetur dhe me potencial 2015-10-01 Prishtinë, 01 tetor 2015 - Në sheshin “Nëna Terezë”, në Prishtinë u hap sot “Panairi i Bletarisë”, nën organizimin e Lidhjes së Bletarëve të Kosovës dhe me mbështetjen financiare të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30