REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Fillon fushata e korrje-shirjeve 2015-07-03 Prishtinë, 03 korrik 2015 - Komisioni për monitorimin e fushatës se korrje-shirjeve për vitin 2015 ka mbajtur sot takim, ku ka diskutuar për procesin e korrje-shirjeve.Në këtë takim u konstatua se tashmë janë pjekur kushtet për fillimin e korrje-shirjeve dhe se tashmë në disa komuna fushata ka nisur me një intensitet me të lartë dhe se do të vazhdojë edhe... më shumë
Hapet gara e fotografisë më të mirë në bujqësi #TokaJone 2015-07-01 Prishtinë, 01 korrik 2015 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural hap garën për fotografitë me të mira me motive nga bujqësia. Kjo garë bëhet me qëllim të promovimit të prodhimtarisë bujqësore në Kosovë, promovimit të produkteve vendore, promovimit të fermerëve dhe fermave kosovare, si dhe nxitjes së më shumë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29