REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Belgjika të gatshme për bashkëpunim në fushën e bujqësisë 2015-10-21 Prishtinë, 21 tetor 2015 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi ka pritur në një takim pune shefin e Zyrës Belge Jean François Brakman, atasheun komercial të Belgjikës për Kosovën Genevieve Wazel dhe përfaqësues të kompanisë Belge “Euroconsltants”, me të cilët ka biseduar për zhvillimet... më shumë
Kosova dhe Iowa, mundësi të reja për bashkëpunim në bujqësi 2015-10-15 Prishtinë, 15 tetor 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi po qëndron për një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai të mërkurën ka qëndruar në Des Moines, kryeqytetin e shtetit të Iowa-s, me ç’rast ka marrë pjesë në hapjen e një prej ngjarjeve më të mëdha... më shumë
Rritet prodhimtaria dhe cilësia e patates 2015-10-09 Kultivuesit e patates në gjithë territorin e Kosovës kanë filluar grumbullimin kësaj kulture, ku prodhimtaria dhe cilësia e saj sivjet ka qenë edhe më e mirë se e viteve të kaluara. Krahas kësaj, në mesin e shumë kulturave tjera edhe patatja ka gjetur mbështetjen e MBPZHR-së dhe sektori ku bënë pjesë patatja mbetet sektori prioritar i kësaj ministrie. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29