REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Agrobizneset vendore, po gjejnë përkrahjen e MBPZhR-së 2015-09-18 Prishtinë, 18 shtator 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Odës Ekonomike Amerikane, Arian Zeka, të cilin e ka njoftuar me programet mbështetëse të këtij viti, përmes të cilave ai tha se kanë gjetur përkrahje edhe shumë agrobiznese vendore. më shumë
Për progresin në bujqësi, raportohet në Bruksel 2015-09-10 Prishtinë, 10 shtator 2015 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi gjatë vizitës së tij në Bruksel, është takuar me përfaqësuesin e Drejtorisë për Zgjerim në Komisionin Evropian, Ruud Van Enk, të cilët kanë diskutuar për progresin e arritur në sektorin e bujqësisë në Kosovë,... më shumë
Prezantohet projekti "Ruajtja dhe Zhvillimi i tokës rurale përmes Planifikimit Hapësinor në Kosovë" 2015-09-10 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hartuar politikat dhe legjislacionin adekuat për shfrytëzimin e tokës bujqësore dhe mbrojtjen e saj nga ndërtimet e paplanifikuara urbane. E me zbatimin e këtyre politikave dhe legjislacioni, kjo ministri synon zhvillimin e sektorit të bujqësisë me standarde të larta evropiane. Kështu është shprehur... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31