REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Hungaria për thellim të bashkëpunimit në bujqësi 2015-05-20 Prishtinë, 20 maj 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim ambasadorin e ri të Hungarisë në Kosovë, Laszlo Markusz, me të cilën ka biseduar për punën e vazhdueshme që po bëhet në fuqizimin e sektorit të bujqësisë, si dhe për prioritetet dhe projektet zhvillimore të MBPZhR-së... më shumë
MBPZhR vazhdon mbështetjen e bujqësisë në Mitrovicë 2015-05-19 Prishtinë, 19 maj 2015 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, priti sot në një takim nënkryetarin e komunës së Mitrovicës, Safet Kamberi, me të cilin ka biseduar për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural të këtij viti, përmes të cilit ai tha se sivjet e kanë zgjeruar mbështetjen për... më shumë
Vazhdon përkrahja për sektorin pyjor 2015-05-13 Prishtinë, 14 maj 2015 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi së bashku me kryeshefin e Agjencionit Pyjor të Kosovës, Ahmet Zejnullahu, kanë vizituar sot komunën e Novobërdës dhe Kamenicës, me ç’rast ata janë njoftuar për së afërmi me gjendjen në sektorin e bujqësisë dhe pylltarisë... më shumë
Përpjekje të përbashkëta për zhvillim dhe punësim 2015-05-06 Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Jonuzi zhvilloi sot një takim me zëvendësministren e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Rita Hajzeraj – Beqa, me të cilën diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit mes dy ministrive në projekte të përbashkëta. Me theks të veçantë u diskutua për projekte që... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31