MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZhR hap periudhën për aplikim për grantet investive në bujqësi 2016-02-25 Prishtinë, 25 shkurt – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse përmes granteve investive për fermerët në gjithë territorin e Kosovës. Thirrjet për aplikim janë hapur për masën 101, përmes së cilës përkrahen investimet në asetet fizike... më shumë
Kultivuesit e mollëve mirënjohje për ministrin Krasniqi 2016-02-12 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim drejtorin e Kooperativës Bujqësore ‘Agrokovraga’, Nazmi Blakajn, si dhe përfaqësuesin e Shoqatës së Pemëtarëve ‘Pema’, Safet Blakaj të cilët me këtë rast i dorëzuan ministrit Krasniqi një mirënjohje për mbështetjen e... më shumë
Zëvendësministri Januzi merr pjesë në panairin bujqësor në Izmir 2016-02-11 Prishtinë, 11 shkurt 2016 – Zv. ministri i MBPZHR, Vezir Januzi mori pjesë në hapjen e panairit ndërkombëtar për bujqësi dhe blegtori i cili po mbahet në Izmir të Turqisë. Ky panair është një ndër panairet më të mëdha në botë për sektorin e bujqësisë. Me këtë rast, Zv. ministri Januzi mbajti një fjalim rasti duke... më shumë
Zëvendësministri Januzi po qëndron për vizitë në Turqi 2016-02-10 Prishtinë, 10 shkurt 2016 – Zwvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural z. Vezir Januzi me bashkëpunëtorë po qëndron për vizitë zyrtare në Turqi. Me rastin e vizitës Zv. ministri Januzi, sot gjatë ditës ka zhvilluar takim pune me presidentin e Odës së Bizneseve Turko-Ballkanike (OBTB) z. Akin Kazanqogllu. Zv.... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30