REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Bujqësia, sektori më me potencial për investime të huaja 2015-11-18 Prishtinë, 18 nëntor 2015 – Bujqësia është pa dyshim ndër fushat më të rëndësishme për ekonominë e Kosovës, me potencial të madh, që mund të tërheq edhe investime nga jashtë. Duke pasur parasysh rëndësinë e bujqësisë, Qeveria e ka vendosur atë ndër prioritetet kryesore, duke e rritur në vazhdimësi buxhetin... më shumë
Zgjerohen kapacitetet prodhuese në agrobizneset vendore 2015-11-13 Bujqësia është prioritet i Qeverisë së Kosovës dhe njëri ndër faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të vendit. Ministria e Bujqësisë përmes politikave të saja bujqësore, ka arritur që sektorin e bujqësisë ta avancojë edhe më tej, gjë që ka ndikuar edhe në shtimin e prodhimtarisë dhe... më shumë
Ministri Krasniqi: Vendet e Ballkanit duhet të jenë një treg i hapur 2015-11-12 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka marrë sot pjesë në takimin e nëntë të ministrave të bujqësisë të vendeve të Evropës Juglindore, në kuadër të Grupit Punues Drejtues për Zhvillim Rural Rajonal (SWG), që këtë vit u mbajt në Tiranë nën patronatin e Ministrit të Bujqësisë,... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30