REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Krasniqi takoi ambasadorin kanadez, Daniel Maksymiuk 2015-12-11 Prishtinë, 11 dhjetor 2015 –Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadorin kanadez në Kroaci, jorezident për Kosovën, Daniel Maksymiuk, ku kanë biseduar lidhur me politikat zhvillimore të ministrisë, si dhe për thellimin e bashkëpunimit në fushën e bujqësisë në mes të dy... më shumë
Ministri Krasniqi takoi ambasadorin e ri të Austrisë, Gernot Pfandler 2015-12-08 Prishtinë, 08 dhjetor 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadorin e ri të Austrisë në Prishtinë, Gernot Pfandler. Ministri Krasniqi e njoftoi ambasadorin për politikat zhvillimore të kësaj ministrie, si dhe për të arriturat dhe sfidat në bujqësi. Ai tregoi se përmes Programit për... më shumë
Më shumë grante mbështetëse për fermerët e Ferizajt 2015-12-08 Sot në Ferizaj për një vizitë zyrtare ka qëndruar zëvendësministri i Bujqësisë,Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, i cili është pritur nga kryetari i Ferizajt, Muharrem Svarqa dhe drejtori i Bujqësisë në Ferizaj, Xhemajl Reçica. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30