MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Krasniqi takoi ambasadorin britanik Ian Cliff 2015-01-12 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, ka pritur sot në takim ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, Ian Cliff, me të cilin kanë biseduar për proceset të cilat kanë ndodhur deri më tani për rimëkëmbjen e sektorit të bujqësisë, si dhe për objektivat e kësaj ministrie për mandatin e ardhshëm,... më shumë
Partneritet me OEK-un për zhvillimin e agrobizneseve 2015-01-10 Me përkrahjen institucionale agrobizneset vendore po arrijnë të zgjerohen e të modernizohen, duke ndikuar kështu edhe në shtimin e prodhimtarisë vendore, si dhe në rritjen e cilësisë së këtyre prodhimeve. E kjo përkrahje për agrobizneset përmes granteve investive, do të vazhdojë edhe gjatë këtij viti. Kështu është shprehur ministri i... më shumë
MBPZhR-ja dhe BSPK-ja zotohen për thellim të bashkëpunimit 2015-01-09 Të gjithë mekanizmat sindikal në bujqësi që janë edhe të përfaqësuar nga Bashkimi i Sindikatave të Kosovës, do të jenë partner të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në realizimin e programit të kësaj ministrie për bujqësi. Kështu është shprehur ministri i Bujqësisë, Memli Krasniqi,... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30