MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Grante dhe subvencione për zhvillimin e bujqësisë në Gjakovë 2015-04-22 Prishtinë, 22 prill 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetaren e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, me të cilën ka biseduar për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2015 dhe për skemat e reja të mbështetjes, përmes të cilave ai tha se synojnë zhvillimin... më shumë
Hapet periudha për aplikim për blegtori, bletari dhe vreshtari 2015-04-22 Prishtinë, 22 prill 2015 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sivjet ka rritur përkrahjen përmes pagesave direkte për blegtorët, bletarët dhe vreshtarët. Për përkrahjen e këtyre sektorëve përmes pagesave direke, që nga sot janë hapur edhe thirrjet për aplikim dhe aplikuesit do të kenë afat prej 45 ditësh për të... më shumë
BE-ja do të vazhdojë mbështetjen e bujqësisë në Kosovë 2015-04-15 Prishtinë, 15 prill 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim shefin e Operacioneve në Zyrën e Komisionit Evropian në Kosovë, Christof Stock, me të cilin ka biseduar për programin për bujqësi për këtë vit, dhe mundësitë e bashkëpunimit. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31