REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Franca premton përkrahje për bujqësinë kosovare 2015-01-22 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadoren e Francës në Kosovë, Maryse Daviet, me të cilën ka biseduar për prioritetet e MBPZHR-së për këtë vit dhe mundësitë e bashkëpunimit mes dy vendeve në këtë sektor. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29