MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zëvendësministri Januzi: Blegtoria, sektor me shumë potencial 2015-05-28 Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi mori pjesë në panairin e 13-të të Gjedhit i cili mbahet në Gjakovë.Me këtë rast para të pranishmeve zv.ministri, foli për rëndësinë e sektorit të blegtorisë dhe për mbështetje me grante dhe subvencione nga MBPZHR -ja. më shumë
Mbështetje për projektet bujqësore të Lipjanit 2015-05-27 Prishtinë, 27 maj 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, me të cilin ka biseduar për zhvillimet në sektorin e bujqësisë, si dhe për programet zhvillimore të ministrisë. më shumë
Intensifikohet bashkëpunimi Kosovë – Francë në bujqësi 2015-05-21 Kosova e sheh Francën si një model për zhvillimin e bujqësisë dhe është e interesuar të marrë shumë nga përvoja e këtij vendi, në veçanti sa i përket sektori të bujqësisë organike, vertarisë dhe vreshtarisë, si dhe sektorit të qumështit. Kështu tha sot Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli... më shumë
Pyjet, pasuri që duhet ta ruajmë për çdo gjeneratë 2015-05-20 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi tha sot se qytetarët e Kosovës dhe institucionet duhet të shtojnë përpjekjet për të ruajtur pyjet. Këtë mesazh ai e dha sot në nisjen e ‘Javës së Pyjeve’ një aktivitet sensibilizues për mbrojtjen e pyjeve në Kosovë që po realizohet nga MBPZHR-ja dhe FAO, mbështetur... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30