MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Krasniqi takoi ambasadorin e Kuvajtit, Najeeb Al-Bader 2015-06-05 Prishtinë, 05 qershor 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Kuvajtit në Shqipëri, ambasador jorezident në Republikën e Kosovës, Najeeb Al-Bader, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për projektet zhvillimore të MBPZhR-së... më shumë
Zëvendësministri Januzi: Blegtoria, sektor me shumë potencial 2015-05-28 Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi mori pjesë në panairin e 13-të të Gjedhit i cili mbahet në Gjakovë.Me këtë rast para të pranishmeve zv.ministri, foli për rëndësinë e sektorit të blegtorisë dhe për mbështetje me grante dhe subvencione nga MBPZHR -ja. më shumë
Mbështetje për projektet bujqësore të Lipjanit 2015-05-27 Prishtinë, 27 maj 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, me të cilin ka biseduar për zhvillimet në sektorin e bujqësisë, si dhe për programet zhvillimore të ministrisë. më shumë
Intensifikohet bashkëpunimi Kosovë – Francë në bujqësi 2015-05-21 Kosova e sheh Francën si një model për zhvillimin e bujqësisë dhe është e interesuar të marrë shumë nga përvoja e këtij vendi, në veçanti sa i përket sektori të bujqësisë organike, vertarisë dhe vreshtarisë, si dhe sektorit të qumështit. Kështu tha sot Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31