MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Përparësi projektet e grave fermere 2015-03-09 Prishtinë, 9 mars 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim udhëheqëset e shoqatës “Gratë e Krushës”, me të cilat ka diskutuar për projektet zhvillimore të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural të këtij viti. Me këtë rast, ministri i ka njoftuar ato për kriteret që... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31