MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Përkrahen projektet e grupeve lokale të veprimit 2015-04-28 Prishtinë, 28 prill 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim udhëheqëset e Rrjetit për Zhvillim Rural të Kosovës, me të cilët ka biseduar për projektet e kësaj ministrie për zhvillimin e projekteve lokale, të cilat janë përfshirë sivjet në kuadër të Programit për... më shumë
Grantet e MBPZhR-së po gjenerojnë vende të reja pune 2015-04-27 Prishtinë, 27 prill 2015 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes granteve investive po arrin që të rrisë kapacitetet prodhuese dhe përpunuese në agrobizneset vendore, të cilat përmes këtyre investimeve po arrijnë që të sjellin edhe prodhime cilësore në tregun vendor, si dhe po gjenerojnë vende të reja të punës. më shumë
Përurohen investimet e reja në “Bodrumin e vjetër” në Rahovec 2015-04-27 Prishtinë, 27 prill 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi së bashku me shefin e Zyrës së Komisionit Evropian në Kosovë, Christofer Stock, sot kanë përuruar investimet e reja në “Bodrumin e vjetër” në Rahovec. Përmes këtij investimi, të mbështetur nga BE-ja dhe MBPZhR-ja, ky bodrum ka avancuar... më shumë
Fermerët e Mamushës dhe Krushës do ta kenë mbështetjen e Qeverisë 2015-04-23 Prishtinë, 23 prill 2015 - Investimet e Ministrisë së Bujqësisë për zhvillimin e mëtejmë të sektorit të bujqësinë do të vazhdojnë të rriten nga viti në vit. Përmes këtyre investimeve, të cilat parashihen të realizohen gjatë këtij mandati, synohet fuqizimi i këtij sektori dhe gjenerimi i vendeve të reja të punës. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31