REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Përkrahje edhe për fermerët e Vitisë

18.03.2015

Prishtinë, 20 mars 2015 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, priti sot në një takim nënkryetarin e Komunës së Vitisë, Hasan Aliu, me të cilin ka biseduar për masat mbështetëse të këtij viti, përmes të cilave synohet edhe fuqizimi i mëtejmë i sektorit të bujqësisë në mbarë vendin.

Me këtë rast, zëvendësministri Januzi, e ka njoftuar nënkryetarin më hollësisht me Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural të këtij viti, përmes të cilit ai tha se do të gjejnë mbështetje edhe fermerët e kësaj komune, të cilët do të arrijnë t’i plotësojnë kriteret e përcaktuara në thirrjet për aplikim, të cilat vazhdojnë të jenë të hapura deri më 10 prill të këtij viti.

Nga ana e tij, nënkryetari i Vitisë, Hasan Aliu, e uroi zëvendësministrin për detyrën dhe e falënderoi për gatishmërinë për përkrahjen e mëtejmë të sektorit të bujqësisë në këtë komunë.
 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30