MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

2.42 milionë euro investime në projektet e ujitjes 2022-06-28 Prishtinë, 28 qershor 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me shtatë komuna të Rep. së Kosovës për invenstime në sistemet e ujitjes. Komuna e Mitrovicës, Komuna e Istogut, Komuna e Shtimes, Komuna e Klinës, Komuna e Kamenicës, Komuna e Junikut dhe Komuna e Deçanit janë përituese... më shumë
Franca konfirmon mbështetjen e saj për zhvillimin e bujqësisë në Kosovë 2022-06-23 Prishtinë, 23 qershor 2022 - Gjatë ditës së sotme, Sekretari i Përgjithshëm në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Blerim Hasani priti në një vizitë zyrtare përfaqësues nga Ambasada franceze, konkretisht Agjencia Franceze për Zhvillim, me të cilët bashkëbiseduan për gjendjen e sektorit të bujqësisë në... më shumë
Kosova dhe Shqipëria bashkëpunojnë në zbatimin e sistemit të FADN-së 2022-06-23 Prishtinë, 23 qershor 2022 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, konkretisht Departamenti i Analizave Ekonomike dhe Statistikave Bujqësore kësaj radhe ishin nikoqirë të delegacionit të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Shqipërisë, të cilët në një vizitë studimore të titulluar... më shumë
Ministri Faton Peci nënshkruan UA të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2022 2022-06-22 Prishtinë, 23 qershor 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nënshkroi Udhëzimin Administrativ të Programit për Zhvillim Rural për vitin 2022, i cili pas 7 ditësh publikimi në Gazetën Zyrtare hyn në fuqi duke na mundësuar në këtë mënyrë edhe shpalljen e periudhës për aplikim në Programin për Zhvillim... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30