REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci afër prodhuesve vendorë 2022-03-15 Prishtinë, 15 mars 2022 - Në vazhdën e vizitave të tij në terren, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me bashkpunëtorë vizituan kompaninë “Euro Taç” në Mamushë e cila merret me grumbullimin e frutave dhe perimeve, si dhe kultivimin e tyre. më shumë
Ministri Faton Peci vizitoi panairin me produktet e grave në agrobiznes 2022-03-11 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë, Blerim Hasani kanë vizituar panairin me produktet e grave nga viset rurale të Kosovës, të cilat janë të angazhuara në aktivitete bujqësore dhe përpunim të ushqimit. Në këtë panair, i cili u mbajt në sheshin “Zahir... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30