MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Bujqit kosovarë dhe mbështetja e tyre përmes PPD 2022 2022-06-28 Prishtinë, 28 qershor 2022 - Bujqit kosovarë këtë vit do të përkrahen nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural përmes Programit të Pagesave Direkte apo Subvencioneve i cili ka vlerë të mjeteve prej 52 milionë euro. Përmes këtij Programi MBPZhR-ja ka prioritizuar këtë vit grurin, misrin, pataten dhe fasulen për të krijuar... më shumë
2.42 milionë euro investime në projektet e ujitjes 2022-06-28 Prishtinë, 28 qershor 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me shtatë komuna të Rep. së Kosovës për invenstime në sistemet e ujitjes. Komuna e Mitrovicës, Komuna e Istogut, Komuna e Shtimes, Komuna e Klinës, Komuna e Kamenicës, Komuna e Junikut dhe Komuna e Deçanit janë përituese... më shumë
Franca konfirmon mbështetjen e saj për zhvillimin e bujqësisë në Kosovë 2022-06-23 Prishtinë, 23 qershor 2022 - Gjatë ditës së sotme, Sekretari i Përgjithshëm në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Blerim Hasani priti në një vizitë zyrtare përfaqësues nga Ambasada franceze, konkretisht Agjencia Franceze për Zhvillim, me të cilët bashkëbiseduan për gjendjen e sektorit të bujqësisë në... më shumë
Kosova dhe Shqipëria bashkëpunojnë në zbatimin e sistemit të FADN-së 2022-06-23 Prishtinë, 23 qershor 2022 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, konkretisht Departamenti i Analizave Ekonomike dhe Statistikave Bujqësore kësaj radhe ishin nikoqirë të delegacionit të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Republikës së Shqipërisë, të cilët në një vizitë studimore të titulluar... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31