REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Kroacia do të thellojnë bashkëpunimin në sektorin pyjor 2022-02-10 Prishtinë, 10 shkurt 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci i shoqëruar nga Zëvendës Kryeshefi i Agjencisë së Pyjeve të Kosovës, Bekim Hoxha gjatë vizitës zyrtare në Republikën e Kroacisë, kanë takuar Drejtorin e Përgjithshëm të Ndërmarrjes Publike për Menaxhimin e Pyjeve të këtij shteti,... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30