REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Sqarim për Barnatoret Bujqësore 2020-03-14 Prishtinë, 14 mars 2020 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, njofton se barnatoret bujqësore nuk mbyllen. Dje, më datë 13 mars 2020, në vendimin e Qeverisë është precizuar se nuk mbyllen barnatoret. Me këtë rast, MBPZhR-ja sqaron se këtu përfshihen edhe barnatoret bujqësore. Pra, ju njoftojmë zyrtarisht se barnatoret... më shumë
Ministri Mustafa merr përkrahjen e UNDP-së për projektet bujqësore 2020-03-13 Prishtinë, 13 mars 2020 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, do të vazhdojë bashkëpunimin me UNDP-në, me qëllim të realizimit të projekteve në sektorin e bujqësisë dhe zhvillimit rural, që për qëllim kanë avancimin e këtyre sektorëve dhe zhvillimin ekonomik të vendit. më shumë
Ministri Mustafa takoi përfaqësuesit e Shoqatës së Mullisëve të Kosovës 2020-03-13 Prishtinë, 13 mars 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka pritur sot përfaqësuesit e Shoqatës së Mullisëve të Kosovës, për të diskutuar mbi rritjen e çmimit të miellit të raportuar nga qytetarët gjatë kësaj jave dhe masat që duhen ndërmarrë bashkërisht që kjo të mos ndodhë. më shumë
Ministri Mustafa takoi Ambasadorin e ShBA-ve, Philip Kosnett 2020-03-12 Prishtinë, 12 mars 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka takuar Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, Philip Kosnett i shoqëruar nga drejtori i Zyrës për Zhvillim Ekonomik në USAID, Joshua Mike dhe specialistja e menaxhimit të projekteve në USAID, Besa Ilazi. më shumë
Franca rikonfirmon mbështetjen e projekteve bujqësore në Kosovë 2020-03-03 Prishtinë, 03 mars 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka pritur sot në takim Ambasadoren e Francës në Kosovë, Marie-Christine Butel, me të cilën ka biseduar rreth mundësisë së bashkëpunimit në projekte të përbashkëta mes të dyja vendeve. Ministri Mustafa ka falënderuar Ambasadoren për... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31