REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZhR dhe IFC diskutojnë për sigurimet bujqësore 2022-05-30 Prishtinë, 30 maj 2022 - Me qëllim të krijimit të një sektori të qëndrueshëm të bujqësisë, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Korporatën Ndërkombëtare Financiare – IFC, anëtare e Grupit të Bankës Botërore kanë organizuar punëtori dy- ditore në “Hotel... më shumë
Ministri Peci takoi Ambasadoren e Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv 2022-05-30 Prishtinë, 30 maj 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci priti sot në takim Ambasadoren e parë të Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv, me të cilën ka biseduar rreth thellimit të bashkëpunimit dhe krijimit të mundësive me qëllim të zhvillimit të sektorit të bujqësisë në Kosovë. më shumë
Rishikohet korniza ligjore për përdorimin e produkteve pyjore jo-drunore 2022-05-26 Prishtinë, 26 maj - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Agjencia Pyjore e Kosovës me mbështetjen e programit për menaxhimin e qëndrueshëm të pyjeve që po zbatohet nga FAO është duke rishikuar bazën ligjore për rregullimin e përdorimit të produkteve pyjore jo-drunore, si njëri prej sektorëve me më së shumti potencial... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31