MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Lansohet AgromarketKS, treg online për fermerët e Kosovës 2021-05-20 Prishtinë, 20 maj 2021 - Fermerët e Republikës së Kosovës tashmë do ta kenë në dispozicion tregun e tyre online, në të cilin do ta kenë më të lehtë shitjen e prodhimeve të tyre bujqësore. Platforma AgromarketKS është projekti më i ri digjital, i cili do të ju vijë në mbështetje fermerëve dhe funksionon si treg i gjelbër... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31