MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Banka botërore vazhdon mbështetjen për sektorin e bujqësisë në Kosovë 2021-07-02 Prishtinë, 2 korrik 2021 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi bashkë me zv. Sekretarin e Përgjithshëm të MBPZhR-së z. Blerim Hasani, zhvilluan takim virtual me përgjegjësen e ekipit për sektorin e bujqësisë nga Banka Botërore – Zyra në Shkup/Maqedoni, znj. Silvia Mauri. më shumë
Ministri Peci pret në takim drejtorin e Caritas-it zviceran në Kosovë 2021-07-02 Prishtinë, 2 korrik 2021 - Gjatë ditës së sotme Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci priti në takim përfaqësuesit e Caritas-it Zviceran në Kosovë në përbërje nga drejtori i Caritasit për Kosovë, Gerhard Schaumberger dhe menaxheri i projektit, Veton Rruka me të cilët ka biseduar rreth zhvillimit të prodhimtarisë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31