REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Kosova dhe Hungaria vazhdojnë bashkëpunimin në fushën e bujqësisë

09.06.2021

Prishtinë, 09 qershor 2021

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci priti në takim ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, József Bencze, me të cilën ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për prioritetet dhe projektet zhvillimore të MBPZhR-së gjatë këtij mandati.

Ministri e njoftoi ambasadorin edhe për investimet dhe reformat, të cilat planifikojnë t’i realizojnë gjatë këtij mandati, duke theksuar se krijimi i politikave te duhura zhvillimore do të jetë një ndër prioritetet kryesore gjatë udhëheqjes së këtij dikasteri qeveritar.

Ministri shprehi rëndësinë e bashkëpunimit reciprok në fushën e bujqësisë mes Kosovës dhe Hungarisë në mënyrë që të kontribuojnë në ngritjen e kapaciteteve dhe avancimin e sektorit të bujqësisë dhe zhvillimit rural.

Nga ana e tij, ambasadori József Bencze, rikonfirmoi gatishmërinë e shtetit të tij për të ndihmuar zhvillimin bujqësor të vendit.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30