REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

MBPZHR e gatshme të promovoj tregun e biomasës drunore 2022-08-29 Prishtinë, Gusht 2022 - Delegacioni i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, i përbërë nga Sekretari i Përgjithshëm i MBPZhR-së, Blerim Hasani, Këshilltari i Ministrit të BPZhR-së, Albert Behrami, Drejtori i Departamentit të Pylltarisë, Tahir Ahmeti, ka qëndruar për vizitë zyrtare në Hungari dhe Austri, së bashku me... më shumë
Ministri Peci pret në takim ambasadorin austriak Christoph Weidinger 2022-08-23 Prishtinë, 23 gusht 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci priti në një takim Ambasadorin e Austrisë, shkëlqësinë e tij z. Christoph Weidinger, me të cilin biseduan rreth mundësive të bashkëpunimit përmes projekteve konkrete që do të mundësonin avancimin e sektorit të bujqësisë në Kosovë. më shumë
Ministri Peci takohet me homologen e tij sllovene, Irena Shinko 2022-08-19 Prishtinë, 19 gusht 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka pranuar ftesën nga Ministrja e Bujqësisë, Pyjeve dhe Ushqimit e Sllovenisë, Irena Shinko për të marrë pjesë në Panairin e 60-të Ndërkombëtar të Bujqësisë dhe Ushqimit - AGRA, me ç’rast homologët e dyja vendeve realizuan një takim të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31